Basket on hole 4, looking back over the fairway.
Hål 4Hål 4 greenHål 1 innan tee var byggtHål 2 innan tee var byggt
Create Scorecard
Caution
About the Course
Banan är placerad bredvid idrottsplatsen i Stöcke. Arbetet påbörjades under 2022 och officiell invigning ska ske under våren 2023. Banan drivs av Stöcke IF och har finansierats av birdag från Umeå Kommun, Bjurbäcks Bygg samt Bygma.
6 Holes
Turf Tees
Latitude Pro Basket Targets
Mixed Use, Other
Established 2022
Dogs Allowed
Not Cart Friendly
No Drinking Water Available
No Restroom Available

Contact

Peder Boberg
https://www.stockeif.com/

Course Traffic

Players usually spend 0.5 hours here.

Want access to real-timecourse traffic? It's on UDisc Pro.

Upcoming Events

Show all
No Upcoming Events!
trikkyt
@trikkyt
Oct 30, 2022
3.5
"Bra 6-hålsbana i skogsterräng. Bra korgar och teepads som dock kunde fått vara lite större (teepadsen alltså ;)). Bra tydliga och varierade linjer och lite nivåskillnad på några hål. Passar nybörjare till medelspelaren. Lättsam putter/mid-bana för den avancerade med lite utmaning för birdies ändå. Går snabbt att gå 3x6-rundan. Ingen direkt risk att tappa bort discar här. Önskar fler hål framöver :) "
vilaxe
@vilaxe
Oct 16, 2022
4.0
"Oväntat bra bana! Fräscha Tee-Pads, bra men ganska tekniska fairways och gott om variation. Hade gärna haft fler hål dock!"
järven777
@järven777
Oct 10, 2022
3.5
"Jättekul med en ny bana nära Umeå! Första intrycket var att det var bra linjer men ändå relativt lätt att spela. Bra nybörjarbana! Kanske för lätt för mer avancerade spelare? "
thomasbjorken
@thomasbjorken
Oct 8, 2022
3.0
"En eloge till dem som bygger banan. En bra nybörjarbana för att man ska få aptit för sporten. Hyfsat varierad och kul med placering på sten o upphöjda tee's. Lite mer skyltar och lite mer nertrampat på fairway så blir detta bra. Blir fler besök i framtiden och förhoppningsvis en justering av betyget."

Leaderboards

There are no scores for this leaderboard yet.