TeeOff hole 1
Beautiful hole 1 with the yellow basket just peeking out from the woods.Course photoCourse photoCourse photo
Create scorecard
Good conditions
1 day ago
About the course
111 Course is still in Development - but playable !!! All tees are marked, fairways crushed and baskets are in the ground. Tee pads and additional trimming expected by the end of 2022. !!! Please respect that this course is in development, if reviewing/rating on the uDisc app. !!!
18 Holes
Dirt Tees
Pro Basket E2 Targets
Mixed use, Other
Established 2022
Dogs allowed
Not cart friendly
Drinking water available
No restroom available

Contact

Christian Høgh, admin@skivediscgolf.dk
www.SkiveDiscGolf.dk

Course Traffic

Players usually spend 1.5 - 2.5 hours here.

Want access to real-timecourse traffic? It's on UDisc Pro.

Upcoming events

Show all
martinj75
@martinj75
May 7, 2023
4.0
"Nem at finde rundt på med god skiltning. Banen var lidt nemmere end jeg havde frygtet (gul tee). Man er sjældent helt lost inde i skoven. Man kan som regel finde en god vej ud sammenlignet med andre skovbaner. For at få fem stjerner skulle der være lidt mere variation plus teepads.. Ellers en meget fin bane. Teknisk bane som ikke kræver at man kan kaste +100 m... "
frederic111
@frederic111
May 7, 2023
4.5
"God og udfordrende bane! Kan klart anbefales at tage et smut forbi. Banen er nem at finde rundt på med pæle der indikerer hvilken vej man skal gå til næste hul. Mangler tee pads - og skilte."
shanksimon
@shanksimon
Apr 9, 2023
5.0
"hold da op mand! det er nok en af de flotteste baner jeg nogensinde har spillet! der mangler stadig teepads og teeskilte, men der er ryddet godt op på fairways og roughen, så man ikke bliver straffet alt for meget. God skiltning til de næste tees. Hvis ikke du har gjort det, så tag og prøv banen og føl dig i et med naturen, så føles en triple bogey slet ikke så slem mere"
silkjaer95
@silkjaer95
Mar 26, 2023
4.0
"Fantastisk bane, teknisk anlagt med masser af udfordring. Mangler kun teepads og lidt mere skiltning fra at være en 5'er. "

Leaderboards

There are no scores for this leaderboard yet.