Hole 1, Practice basket.
Hole 6 Basket.Course PhotoHole #13Hole 6 Mando side wall
Create Scorecard
Before You Go
Pay to Play
Members: Free. Non Members: 50 NOK
Other Fees
Parking: 2 hours = 40 NOK, Day = 250 NOK, Calendar Year = 500 NOK
Good Conditions
About the Course
Hole 1: from the parking, walk down towards the water and you will find the first tee to the left beside the shop. Restrooms by the parking space, motell, restaurant, café, bar, souvenir shop and hiking trail to a spectacular view at Preikestolen, Lysefjorden. The course has 3 layouts (Beginner, Intermediate/Advanced and Championship) and 2 practice baskets.
20 Holes
turf Tees
DISCatcher Pro (original) Targets
Mixed Use, , , ,
Established 2021
Dogs Allowed
Drinking Water Available
Restroom Available

Contact

Preikestolen Basecamp (owners) or Preikestolen Disc Golf Club (local club)
www.preikestolendiscgolf.com

Course Traffic

Players usually spend 2 hours here.

Want access to real-timecourse traffic? It's on UDisc Pro.

Upcoming League Events
No Upcoming Events!

0 Smart Layouts

jonmagnar
@jonmagnar
Nov 13, 2022
3.5
"Første 12 får 5 stjerner, så blir det litt drygt resten. Fantastiske teepads og utmerket merking. Lett å finne frem. En må regne med å lete litt etter disker og at en og annen disk fly til sjøs. Spotter er helt nødvendig på en del hull. Ellers må man ha på gode vanntette sko. Er vått over alt. "
podskiii
@podskiii
Sep 25, 2022
3.5
"Banen er satt opp i et fantastisk fint område. F9 er kjempe og egentlig de første 12 hullene også. Veldig bra! Ekstra fint på hull 6 der dere har gjort litt ekstra flid med å sette opp en mando vegg 🥰 Fra hull 12 til 13 må du gå et godt stykke før du er fremme, fra hull 15 til 16 er det likt. Hull 15 mangler også teepad, dette er et hull som er veldig viktig å få en god drive på, da trenger man en god teepad. "
mortenskogmus
@mortenskogmus
Sep 19, 2022
3.5
"Kjekke hull, en dårlig kurvplassering rett ved et vann hvor både putt og drive kan ende i vannet. Veldig fort gjort å miste disc også i fairway. Spotter er fordel. Kjekk bane å spille av og til, men for mye som trekker ned til at det er verdt å ta turen ofte. "
robin993
@robin993
Sep 18, 2022
3.0
"God layout og flott landskap, men det flotte landskapet er ikke meget einet for DiscGolf. Vått og myrlendt både i og utenfor fairway. Udisc er heller ikke korrekt og sender deg langt til skogs. "

Leaderboards

There are no scores for this leaderboard yet.