Course Photo
Course PhotoCourse PhotoCourse PhotoCourse Photo
Create Scorecard
Good Conditions
22 minutes ago
About the Course
Julkujärvi DGP on päivitetty uuteen uskoon alkukesällä 2017. Uusi rata on haastava AA1-tason rata, jolla väylien keskipituus on 145 metrin tienoilla.  Maastonsa ansiosta rata on saanut myös liikanimen ”Kuulaakso”. Alue on osittain metsittynyttä ja pohjana käytännössä joka puolella on melko pehmeää hiekkaa. Haastavien ja monipuolisten väyliensä ansioista rata on luokiteltu pro-radaksi ja se onkin monien Pirkanmaan alueen pro-pelaajien treenipaikka-of-choice. Väyläpituudet vaihtelevat lyhyimmästä reilusta 80-metrisestä yli 250-metriseen par 5-väylään. Tällä radalla ei ole suinkaan haitaksi osata monipuolisesti eri heittotekniikoita ja juuri tästä syystä moni pitääkin tätä rataa lähialueen puistoratoja hyödyllisempänä taitotason kehittymisen kannalta.
18 Holes
turf Tees
DISCatcher Pro (original) Targets
Established 2007
Cart Friendly

Contact

https://frisbeegolfradat.fi/rata/julkujarvi_discgolfpark_ylojarvi/

Course Traffic

Players usually spend 1 - 2.5 hours here.

Want access to real-timecourse traffic? It's on UDisc Pro.

Upcoming Events

Show all
No Upcoming Events!

0 Smart Layouts

quuhullu
@quuhullu
Sep 17, 2022
4.5
"Rata oikein kiva. Ärsyttävää oli väliin kiilaavat junnut"
andreassjoberg
@andreassjoberg
Aug 9, 2022
2.5
"Long holes with very tight fairways. You will automatically end up with minimum bogey or double bogey if you cant stay in the middle of the fairway for most of the holes."
theapostel
@theapostel
Jul 24, 2022
3.0
"Helt bra och fin bana men för många liknande hål och lite för tajta linjer för att hållas rolig genom 18 hål. + Att teena och korgarna behöver uppdateras. "
hyytio
@hyytio
Jun 19, 2022
4.0
"Mukava maasto. Haastetta väylissä. Siirtymäopasteet ok, pari väyläopastetta pitäisi uusia. Korit ja teet hyvät. Kannattaa käydä. "

Leaderboards

There are no scores for this leaderboard yet.