Väylä 2 / Hole 2 (21.1.2020)
Hole 12, 194m / 636ft PAR 4 (16.6.2020)Course Photo
Create Scorecard
Fair Conditions
About the Course
Pysäköintialue rajattu tukeilla (Sora-alue). Mikäli parkkipaikalla ei ole tilaa, auton voi jättää tien reunaa. Muista parkkeerata mahdollisimman reunaan, että muut tien käyttäjät mahtuvat kulkemaan. Infotaulun lähellä on yksi isompi roskakori, tiipaikkoilla myös löytyy erillisiä roskakoreja. MUISTAKAA: KAIKKI MITÄ JAKSAA KANTAA RADALLE, JAKSAA SEN MYÖS KANTAA POIS! Kiitos! 1 väylä löytyy infotaulun edestä. Radalla kulkee selkeät "next tee"-kyltit, joten seuraava heittopaikka löytyy varmasti! Väylän 6 läheisyydessä laavu, jossa grillauspaikka. Laavun läheisyydessä ulkohuussi. (Kannattaa varata omat paperit mukaan) Radalla väyläopasteet ja udisc layout tuloksien kirjaamisen käytetään: "main" nimistä layoutia. Kuntoradalla myös muita käyttäjiä, joten varmistakaa aina, että väylä on varmasti vapaa. Muistakaa myös huomioida toiset heittäjät ja antakaa rauhassa pelata väylä loppuun, ennen kuin aloitatte kyseisen väylän heittämisen! Hyviä heittoja! Lisätietoa www.dgcp.fi Instagram @dgcprovinssi Facebook Disc Golf Club Provinssi Ry Sähköposti info@dgcp.fi
18 Holes
turf Tees
DISCatcher Pro (original) Targets
Mixed Use,
Established 2014
Dogs Allowed
Restroom Available

Contact

www.dgcp.fi

Course Traffic

Players usually spend 1.5 - 2 hours here.

Want access to real-timecourse traffic? It's on UDisc Pro.

Upcoming League Events
No Upcoming Events!

0 Smart Layouts

eetsku5
@eetsku5
Sep 18, 2022
4.0
"Hyvä rata! Käymisen arvoinen."
senseitiitus
@senseitiitus
Jul 28, 2022
4.0
"Hyvä rata. Metsää löytyy ja suurimmat esteet ovatkin kapeat välit ja väylät. Ylläpito voisi olla tiuhemmin, roskikset jokaiselle väylälle. "
samisoppela
@samisoppela
Jul 24, 2022
3.0
"Hyvät tiit ja erittäin selkeät opasteet. Muutamalla väylällä liikaa puita keskellä ”väylää” sekä pohja melko vetelää paikoitellen. Lähes joka väylällä kori hyvin näkyvillä tiipaikalta. "
pasboo
@pasboo
Jul 24, 2022
3.0
"Tiit hyvässä kunnossa, hieman kapeahkot mutta ei haitannut. Kiekkoja sai kyllä etsiä väyliltä aika usein, pitkää heinää osalla väylistä. #12 väylä huono. "

Leaderboards

There are no scores for this leaderboard yet.